Zbytečnost

Zbytečnost

Anotace: podívej, kolik času u toho promarníš

Jak černý mrak,
na mojí hlavu dopadá,
tak pomalu vrak,
do vln se propadá.

Ta bouře blesky nosí,
na křídlech pocitů,
trosečník marně prosí,
skrze bolavých rtů.

A v prázdnotě dní,
jako nejhorší obraz se odrazí,
od hladiny portrét mi vlastní.

S mrtvou nadějí v srdci,
navěky uloženou,
pryč, pryč chci!
Pro lásku tvou.

Ve mně už nic není,
nic co radostí plní.

Tak kdybych jenom směl,
vytrhl bych si srdce a duši,
tělo bych darovat měl,
a zbytečnosti bych zahodil.
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 07.01.2009
Přečteno 265x
Tipy 7
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Isquieasuus, Ztracena.v.realitě, Quigleika, DeathStar
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí