Kouzelná zámek

Kouzelná zámek

Anotace: samota,.... strach.....cit? princ?....nevím...

Pírko bělostné na zem se snáší,
pomalu a lehce klouže vánkem,
po zemi ho větřík odnáší,
tím krásným prázdným zámkem.

Co stalo se zde neví se již,
samota a prázdno zde jest,
vypráví stěn historie, tak slyš,
pro nás být zde je čest.

Procházejte zde pomalu a tiše,
ozvěna vašich kroků je slyšet,
zatuchlý vzduch, v něm těžko se dýše,
venku pořád nepřestalo pršet.

Zdejší atmosféra mě děsí,
sama úplně sama v té tmě,
můj vnitřní hlas o pomoc prosí,
zachrání zde někdo mě?
Autor veverka.danca.007, 11.01.2009
Přečteno 299x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí