Mlčení ryb

Mlčení ryb

Anotace: O smrti a smutku...

Smrt je jen širé moře,
moře plné ryb,
ty ryby jiným působily hoře
a za život nadělaly spousty chyb.

Jsem také jednou z nich, co naplat,
rybáři pruty nahazují,
mám snad plakat?

Ne, ryby plakat neumí
a když náhodou slzu uroní
bude jen sůl o něco slanější
a voda o něco mokřejší.

Celý život hledám, nevím co,
když myslím, že už to mám...
hle, zklamání jde najisto.

Život utíká mi mezi prsty,
tělo hoří,
rybář stojící u cesty,
popisuje nejkratší cestu k moři.
Autor Lukáš Čikl, 11.01.2009
Přečteno 368x
Tipy 4
Poslední tipující: tato22, Iwushak..., Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí