Jak na nový rok...

Jak na nový rok...

Anotace: ...tak po celý rok

Začátkem tohoto roku,
se pouštím do myšlenek toku.
Hned první den v roce,
mi naskočila alergická reakce.
V Praze na pohotovosti,
nám toho neřekli zrovna dosti.

O patnáct dní později,
ležím zase v posteli.
A levé oko bolí mě
a celé rudé je uvnitř i vně.

Zánět spojivek se dostavil,
zdá se že cestu nemocemi jsem si postavil.
Tok mojich myšlenek,
mě uzavírá navenek.

Přemýšlím zda pranostiky fungují,
a zda svůj život letos ustojím!
Autor Marselus, 15.01.2009
Přečteno 291x
Tipy 3
Poslední tipující: Thesssinka, Quigleika
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí