Letadlo

Letadlo

Anotace: ..............

Letadlo odlétá z ranveje
vstoupá nad mraky
pryč z oblohy
ke hvězdám vyleťet
jen zmizet
z toho světa
z téhle země

kde štěstí nekvete
vlastní názor se nebere
závist v rudé růži vykvete
dobré srdce sebere
zlato se ukradne

staneme se svými vlastními otroky
kteří půjdou slepě za svými egoistickými sny
prázdnými flaškami
co si vypili za roky

jen letíme
letíme
a vznášíme se

až spadnou hvězdy z nebe
na zemi nic nebude
možná si uvědomíme

proč jsme dříve nezmizeli z téhle planety
nestali se sami sobě zabijáky.
Autor Vlk v rouše, 16.01.2009
Přečteno 313x
Tipy 16
Poslední tipující: Lissa, Holis, Lilly Lightová, LucQa, 6thSun, boruvka175, Bíša, okapovaroura, Zirka, Lenullinka, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

působí na mě tak příjemně nostalgicky...

23.01.2009 08:16:00 | Lissa

Líbí se mi. Posílám tip ;)

18.01.2009 10:05:00 | Lilly Lightová

jseš prostě umělec...nic víc ti k tomu neřeknu...;o))

17.01.2009 10:09:00 | boruvka175

Hodně povedené,Skvělý skvělý skvělý=ST =o)

16.01.2009 14:15:00 | Zirka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí