Ultraprázdnota

Ultraprázdnota

Všechny svoje strasti házím do kouta
však ony se zas odražejí a vrací zpět
ultraprázdnota

Na chvíli se jich zbavím připadám si lehký
zpoza stínu se vracejí a jsou stále stejný

V té prázdnotě připadám si opuštěný
kdyžna blízku, žádný přátel mi není
A tak prodírám se sám tou svojí prázdnoutou
prodírám se a stále nenacházím náplň svých snů.
Ultraprazdnota
veškerých mých dnů.
Autor Jan Václav Znojemský, 17.01.2009
Přečteno 285x
Tipy 7
Poslední tipující: Lissa, Vlk v rouše, Holis, Mbonita, 6thSun, takova
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ono se to zlepší... vydrž...

18.01.2009 19:50:00 | Nattaen

Takové pocity má občas každý.

17.01.2009 09:36:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí