Představy

Představy

Anotace: Někdy z roku 2006..

Každou noc
myslím jen na Tebe,
slyším Tvůj hlas,
ztrácím sama sebe

ztrácím se v myšlenkách,
jsou tak hluboké,
chci vědět víc,
ale nechci ztratit nic

slova se zdají být krásná,
pro mě jsou už navždy prázdná,
našla jsem opravdového přítele,
ale byl to jen odraz v zrcadle.
Autor Druell, 19.01.2009
Přečteno 275x
Tipy 4
Poslední tipující: ilona, Rbb, démon zatracení
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí