Mrtvý

Mrtvý

Anotace: ....................

Ten kdo se narodí mrtvý
se smrti nebojí
v životě jiných věcích se bojí
o bolesti sní

která je v duši zamotaná
na poušti
která mě spaluje
svojí ledovou krásou

šamani nalezli
kouzla která mění
naše osudy
zvířata schovaná
pod city v srdci

v divočině žijeme
mezi stády koní
zpíváme písně magické

touha nás ovládá
po životě
který přijde
kde nikdo netuší
co karty přinesou
smrt ale čeká

vítr z hor
nás odvane
na poslední cestu.
Autor Vlk v rouše, 20.01.2009
Přečteno 295x
Tipy 25
Poslední tipující: Kristýnka15, malá čarodejnice wiggová netopýrková, Terry15, Isobel, Kapka, NikitaNikaT., Bíša, LucQa, Lenullinka, Admen, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi obsah, je zvláštní, ale nutí k zamyšlení.

21.01.2009 12:47:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí