jedno z mnoha

jedno z mnoha

Anotace: výročí úmrtí prababičky..

leží tam tělo
je mrtvé
snad smrt samo chtělo
a pak se to tak zvrtne

leží dál
v posteli z kopretin
jeho vrah se smál
byla to Osvětim

plamen spaluje to tělo
kdo se doví co vlastně chtělo
konec války
konec všeho

mami kde je babička?
do nebe odešla
pozdraví tam tatíčka
do hlíny hlava jí poklesla

a kdy se vrátí?
nevrátí se dcero
každý život někdy ztratí
a pak je už jen šero
Autor Taker-666, 21.01.2009
Přečteno 337x
Tipy 14
Poslední tipující: Isquieasuus, Radek.oslov.Šafárik, kikis, carodejka, fuu, labuť, Quigleika
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krasnma vzpominka na babicku. ST

26.01.2009 01:26:00 | carodejka

1*

21.01.2009 13:43:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí