Klášterní zeď

Klášterní zeď

Anotace: K jedné nejmenované knize

Klášterní zeď

Za starou klášterní zdí nářek staré zazděné ženy zní.
Úzkost, bolest utrpení se rozléhá chodbami.
Ta žena umírá pomalu, je sama v chladné kopce, to dobře ví.
Za její hříchy ji tam zazdili vrazi s černými botami.

Láska ji mysl zatemnila a srdce ovládl hřejivý pocit.
Ten muž, co dal ji pocítit, jak chutná vášeň a touha tu není.
Ji za to však zazdili za temné mrazivé noci.
Kdo ji tak omámil a zničil na její smrti už nic nezmění.

V hrobě je nahá a zmučená, necítí chlad, je sama není tu s ní.
Schoval se za tmu noci, zahubil nebohou ženu, je vinný.
Na kameni nápis, jenž za cizoložnici ji nazval.
Na hrob za tisíc let ještě nikdo ani jednu květinu nedal.
Autor Lyonka.Margareta, 22.01.2009
Přečteno 233x
Tipy 5
Poslední tipující: Kristine Clary-Aldringen, labuť, démon zatracení, Monsignore
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kobce...Jinak to je doobréé:D

22.01.2009 12:20:00 | démon zatracení

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí