Pád do hlubin

Pád do hlubin

Anotace: Každý může padnout na dno, ale může se i odrazit a letět zase vzhůru.

Pád do hlubin

Letím, tak se koukej, koukej na můj pád.
Strčil jsi do mě, i když ses mě prsty nedotkl.
Tak co měl jsi to zase za zběsilý nápad?
Proč jsi vylézt mě tam nahoru ponoukl?

Zazní jen dutá rána, praskne mi lebka.
Tak se koukej, já umírám, nikdy se nevrátím.
Po dopadu moje krev po zemi všude tekla.
Pádu na tvrdou zem již nikdy nezabráním.

Nemohu pohnout nohou, rukou, hlavou.
Má duše odlétá k nebesům, kde najdu klid.
Do země mě pohřbí roztříštěnou, nahou.
Už nedotkneš se mě, svého anděla budu mít.
Autor Lyonka.Margareta, 23.01.2009
Přečteno 270x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zuuzinko máš moc krásné bácničky ale vůbec máš moc krásné cele to liter.cz

23.01.2009 09:14:00 | Vačičanda

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí