Nekonečná cesta

Nekonečná cesta

Anotace: Život je opravdu pouť na dlouhé a těžké cestě

Nekonečná cesta

Chtěla bych napsat pohádku pro děti, jenž po duši hladí,
takovou s dobrým koncem, kde dobro nad zlem zvítězí.
Tak proč mi to nejde, co mi pořád na tomto životě vadí?
V čem je stále nějaká chyba, v čem stále problém vězí?

Nevážím si snad všeho co mám a není toho málo.
Tak řekni mi, řekni, jak mám žít dál a nebát se rána.
Dnes v noci se mi o bílém andílkovi opět zdálo.
Tak snad tam z vrchu tato těžká cesta byla mi dána?

Oči se mi klíží strašlivou únavou a hlavu mám v dlaních.
Nemám už sílu jít po téhle nekonečně těžké cestě dál.
Snad dočkám se ráje až andělé kývnou, záleží jen na nich.
Kdy bude to, pověz mi, pověz, co se mnou bude dál?
Autor Lyonka.Margareta, 24.01.2009
Přečteno 338x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí