Obrácený blues

Obrácený blues

Anotace: Proč tu není kategorie "Texty" ?

Jó život je fajn
Když se k dobrýmu vše obrací
Jó život je fááájn
Když nic na lesku neztrácí

Dostal jsem psa
A dostal jsem novou práci
Jooo lehce vydělaný prachy
Ty se tak dobře utrácí

Našla si mě holka
Je moc krásná a hodná
Jooo našla si mě holka
Je mi s ní líp než za svobodna

Nekouřím nepiju nefetuju
A neberu žádnej hnus
Nekouřím nepiju nefetuju
Tohle je obrácený blues (x krát)
Autor wwrrmm, 24.01.2009
Přečteno 309x
Tipy 8
Poslední tipující: slečna.závist, drsnosrstej kokršpaněl, Fiserka, Egretta, V.N.Losinský
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:)

17.04.2009 19:48:00 | drsnosrstej kokršpaněl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí