Mezi smyslem a zdí

Mezi smyslem a zdí

Anotace: ...

Mezi smyslem a mezi zdí
tam, kde měsíc s nebem spí
tam, kde kořist supi sápe
tam mé srdce nejlíp chápe

Tam, v té síni černých těl
kde ne každý by rád být chtěl
tam tvoří se mé hříchy, chtíče
co alespoň se snů týče

Mezi smyslem a mezi zdí
existuje souhvězdí
však navzájem jsme cizí si
osamělí v tisíci

Tam, v té řece bledých těl
oběh krevní zcukernatěl
tam, mezi zdí a smyslem sám
navždy do tmy zaprodán
Autor Muta cum liquida, 24.01.2009
Přečteno 325x
Tipy 6
Poslední tipující: Lilly Lightová, Cristinne, její alter ego, Andělskými perutěmi chráněna, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mně taky neboj :) Jinak pěkná...

30.01.2009 16:00:00 | Lilly Lightová

občas ti tam pokulhává rytmus, ale to se dá s přivřenýma očima přejít .)

24.01.2009 23:42:00 | Andělskými perutěmi chráněna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí