Pláč

Pláč

Anotace: Pláč

Stéká slza,
Tak smutná.
Melancholická,
Tak depresivná.

Pomalu stéká,
Tak tichá.
Tajemná,
Tak kalná.

Zakalená zlem,
Nedotknuta dobrem,
Smutný to vjem,
Mé oči se plní pláčem.

Čas od času,
Ji téct nechám.
Dělá to dobře nitru,
Zlo ze sebe dostávám.

Pláč je normální věc,
Nestydím se za to.
Muži nepláčou, to je kec,
Já jsem důkaz toho.

Sem tam si zapláču,
Když smutný film shlédnu.
Když někdo dobrý zemře,
Tak slzy jdou ze mě.

Ten, kdo tvrdí,
Že nikdy nebrečí,
Je člověk divný,
A nedůvěryhodný.

Pláč je hodně potřeba,
Aby se vyčistila cesta.
Po které štěstí chodívá,
U mě štěstí nikdy neklopýtá.
Autor James Tony, 25.01.2009
Přečteno 322x
Tipy 4
Poslední tipující: PoeziGirl, Kallkaa, vílí křídla..
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Poslední odstavec je pravdivej, až mě mrazí......Výborný!

16.02.2009 19:27:00 | PoeziGirl

Děkuji pěkně,

sice smutné téma, ale tip vždycky potěší. Hlavně, když se to tomu druhému opravdu líbi

08.02.2009 14:49:00 | James Tony

Máš ode mne typ..

08.02.2009 12:11:00 | vílí křídla..

Hezky napsáno s ještě hezčí myšlenkou...

08.02.2009 12:10:00 | vílí křídla..

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí