Můj triumf

Můj triumf

Anotace: Narodil se mi první vrh činčil po dlouhé době -to je ten triumf. A kamarádka mi sdělila, že ji to nezajímá, protože je stejně nemá ráda. A to bolelo. Kdyby radši mlčela.

Narodily se nám malý,
bylo plno radosti,
tolik jsem ji chtěla sdílet,
s tebou, žádné starosti.

Hmmm....

Jenže tys mi radost vzala,
zkazilas ji jak tma zář,
nepřijdeš, že prý je ráda nemáš,
netrápí tě má smutná tvář.

Hm.

Jsi na nás všechny tolik zlá,
proč jen tě, jak sestru, miluju,
a vím, že tím, že ti odpouštím,
donekonečna chybuju.

Mhmmm...

Z radosti a nadšení,
zbylo mi jen zklamání,
proč si se mnou pohráváš,
jak s panenkou na hraní?

Autor genca, 25.01.2009
Přečteno 244x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí