Báseň večera

Báseň večera

Anotace: Přichází večera rým, který nedokáže zahnat žádný splín...

Na skonu každého dne,
Kdy prázdná temnota se snáší.
Každý svět se neustále hne,
Avšak smutek a pusto se životem vznáší.

Tvá přítomnost mi dávala štěstí a radost,
Byl jsi přítel nejbližší.
Nyní však ukazuješ, jak mě máš dost,
A já se stávám tvorem nejtišším.

Života štěstí je jen vrtkavá hrana,
Jednou stojí, podruhé padá.
Chtěla bych jen klid a mír,
Tebe za druha zase mít.
Autor domali, 26.01.2009
Přečteno 328x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc krásné!!! Není co dodat..;-)

28.01.2009 14:50:00 | Hellen123

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí