Sto chutí

Sto chutí

Anotace: No jo... problémy s mojí lepší(jak myslí on)/horší(jak myslím, ale jen občas, já) polovičkou...

Mám sto chutí ti dát teď sbohem
a stejných sto tě políbit.
Mám sto chutí říct, že s Bohem
už nechci navždy nic víc mít.

Mám sto chutí ješet a mlátit kolem
a sto chutí někam se uklidit.
Mám sto různých chutí a mám ten dojem,
že můžu všecko pohnojit.

Mám sto chutí říkat pravdu
a sto stejných všem hned lhát.
Mám jich všech sto... teď se kaju,
před Bohem těžko zapírat...

Mám sto chutí ječet a řvát
a znovu sto se blbě smát.
Mám sto chutí, však těžko co mám dát,
komu a jak se vzdát.

Mám jich sto
a co teď s nimi?
Které přednost dát,
které uhýbat?
Autor Veverushka, 29.01.2009
Přečteno 387x
Tipy 3
Poslední tipující: caecus servator, Barčín
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí