Za všechno si můžem sami.

Za všechno si můžem sami.

Anotace: ..

Já si ty ústa naplním jedem
s kohoutkem to zapiju bude mím
spoluviníkem

Pak najdu tu správnou vůni
proříznují hrdlo a s kohoutkem
ve spláchnutém světě zasmějem se

Vlny mě stejně neodnesou
oheň mám radši i kohoutek to říka
vem už si ty sirky

Zapal mě kohoutku zapal mé oči
je tam mnoho slz tak pozor
budu se třeba bránit

Budeš se bránit i ty vezmu tě sebou
kohoutku můj
Vezmu tě do neznámích horkých krajin
Autor Laura 2, 30.01.2009
Přečteno 294x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí