Svědomí ...

Svědomí ...

Anotace: ----

Podívej se na temné nebe
a zpátky do zrcadla na sebe
jako důkaz odpovědi,
že minulost se nezmění.

Vrásky na čele přibudou
a temný odraz nad tebou,
krvavý neutichající žal.
Křik matky, otce, dětí,
to je tvých vzpomínek pár.

Vše co se v tuto chvíli jeví,
jako mlhavá vzpomínka, mlhavý sen
změnilo osudy několika lidí
v konečnou stanici, konečný den.

Bělostná jizva vyčnívající na snědé pleti,
svědomí ozývající se proti vlastní vůli.
Minulost nezměníš, dnešní den žij,
vzpomínky svědomí nezaženeš,
pitím nic nespravíš
tak za život se bij!

Nevinným lidem život už nevrátíš
naděje roky už není tvá skrýš.
Krutá je noc.
Krutější je den.
Nedovolávej se o pomoc
a sni svůj slunný sen.
Autor sinoraLee, 30.01.2009
Přečteno 316x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zvláštní....děkuji.

15.02.2009 19:35:00 | Carcharodon

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí