Za oknem sníh a krajina bílá

Za oknem sníh a krajina bílá

Anotace: Situační bez anotace.

Za oknem sníh a krajina bílá,
vítr se sadem prohání.
Zamrzlou tůní točí se víla
krásou svojí hrůzu ti nahání.

Ta víla či větřík asi
kdo rozpozná vůli dění
a meč svůj zavčas tasí
než změní se život v snění.

Tas zbraň dokud času zbývá.
Vím, nejistě se teď ptáš
"kde se správná chvíle skrývá?"
odpovím: "nepoznáš".

Za oknem sníh a krajina bílá,
vítr se sadem prohání.
Tas meč, víš jak se hlava stíná,
nechť červ se tou tvojí prohání.
Autor Hynas, 01.02.2009
Přečteno 304x
Tipy 2
Poslední tipující: Churry, labuť
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí