Ulice

Ulice

Anotace: nevím...nemít nápady jako já....

Procházím se ulicí vyhlížející temně
Nezbyly zde krásy žádné
Vidím nářky dítek malých
Ptám se jich:
Kde máte rodiče?
Proč jste samotné?

A hle ani slůvka krátkého nevydali
Přistoupili smutně ke mně
Cítíc jejich žal těžký
Smutek neustávající,strach černý
Jsem na ně pohlédla
Očima pln něčeho pro ně neznámého…
Očima porozumění

Cítila jsem to jak se cítí ony
Cítila sem to jak se budeme
Cítit my všichni

Procházím se ulicí vyhlížejíc temně
Nepozbyly zde krásy žádné…
Autor bettuš, 01.02.2009
Přečteno 273x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí