Voják

Voják

Anotace: ................

Voják kašle na celý svět
z vojny zběhává
pro hlad
pro lásku
pro strach
na popravišti
stejně skončí
oprátka se pro něj postaví
aby se pánu Generálu vzbouřil
tak to přece
v armádě nefunguje
kdyby poslušně v řadě stál
dnešní den by ještě žil

pan Generál
v tichosti
jeho osudu se vysmál.
Autor Vlk v rouše, 04.02.2009
Přečteno 301x
Tipy 23
Poslední tipující: SvenHassel, Pastička, NikitaNikaT., Holis, Bíša, labuť, Tea F., Lenullinka, Princezna.Smutněnka, carodejka, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pryč s řadami... kdyby nebyly, nemusely bychom se bát z nich vystoupit...
báseň hezká :-)

04.02.2009 21:48:00 | Tea F.

Moc hezky jsi to panum generalum natrel. Pryc s valkami, bolesti a narkem! ST

04.02.2009 15:04:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí