Smutná

Smutná

Anotace: ...

Smutná

Tak moc smutná

Dívka s pampeliškou za uchem

Toulá se nocí, ulicemi, prázdnem a srdcem svým

ve kterém jek kdo ví, s kým

Zasmušilá….
…..opuštěná

je to celé její vina

noc nekončí ránem, stále spí
až přijde on, tak teprve snad vstane

Udivená
Ve svém nitru zborcená jak skála
Roztroušená na kousíčky
Přec kdysi se smála

Jsem Tvoje, zašeptala a divně se smála
Když šla sama ulicemi
Do prázdna hleděla
A vzpomínala na láhev vodky
Co sama doma vypila….
Autor Ammazonic, 05.02.2009
Přečteno 376x
Tipy 13
Poslední tipující: kikis, Bob, Holis, Kapka, NikitaNikaT., enigman, Mbonita, Kett, strašidýlko-střapatý, Quigleika
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Je....ze života.

06.02.2009 08:03:00 | Ammazonic

Zdá se ze života.

06.02.2009 07:55:00 | Kapka

ST! myšlenková, leč smutná básenka, snad ne ze života...

05.02.2009 21:56:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí