Předurčená

Předurčená

Anotace: Je mi jasné, že to zní nepochopitelně. Nicméně to někteří lidí možná pochopí. :)

Před lesem,
kde ozývaly se sovy.
Stála jsem,
s pouhými slovy.

/Já nejsem člověk/

Před lesem,
kde jsem na tě čekala.
Stála jsem,
pořád jsem doufala.

/On nepřijde/

Před lesem,
kam přijít jsi měl.
Stála jsem,
možná jen zapomněl.

/Nezapomněl/

Před lesem,
stála jsem.
Nezapomněl,
pouze nepřišel.

/Podle předsudku/
Autor Němá, 06.02.2009
Přečteno 266x
Tipy 5
Poslední tipující: Házté, Duhová, kikis, Iwushak...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí