CO MÁM DĚLAT

CO MÁM DĚLAT

Anotace: podle skutečnosti....xD

CO MÁM DĚLAT

Belhám se belhám,
sama nevím kam.
Na srdci splín mám,
co s ním dělat mám?

Nemůžu chodit,
skáču po jedné.
Začíná mě to nutit
k věci neznámé.

Snažím se jí přijít na kloub,
nevím však kde začít.
Padám stále hloub
a nevím, kde končí...
Autor Iwushak..., 06.02.2009
Přečteno 340x
Tipy 4
Poslední tipující: Neldor, Radek.oslov.Šafárik, WerunkaaXD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí