Pár hořkých slz

Pár hořkých slz

Anotace: tik ťak, tik ťak ...

Den za dnem pádí,
v prachu je mládí,
na stolku tikaj dětský hodinky.
Za tichých nocí
hluboko v srdci
na svůj čas čekaj zmatené vzpomínky.

Čekaj až přijde ten pravý čas
aby tě mohly užírat zas.
Lítaj ti kolem hlavy jak potrhlí duchové
už ani nevíš kdy přilítly poprvé.
Vtírajvě hučej jak včelí úl,
na prsou tíží jak dubový stůl.

Venku už svítá, čas se ti krátí
Nikdo už nevrátí ztracené mládí.

...

Den za dnem běží,
za oknem sněží,
všude je ticho, čas už se naplnil.
Vzpomínky ztracený
jsou s tebou pod zemí...
Zítra zas přijdu, abych pár hořkých slz na hrob tvůj uronil.
Autor Kyselinka, 14.02.2009
Přečteno 347x
Tipy 1
Poslední tipující: J.U. Ray
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Za první strofu 101%! Až jsi mě vyděsila, njn, nejsme už nejmladší, ale co hůř, my si to snad začínáme uvědomovat ;-).

16.02.2009 23:28:00 | Eve

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí