I Andělé se trápí

I Andělé se trápí

Anotace: Když večer zahalil sněhem smutek, všude byla jen bílá tma, jen světelné záře z města svítily k myšlenkám a přidávaly zláštnost okamžikům.

Když ptáš se: Proč anděl
Rty má bolestí potřísněné
Nelituj jej pro úděl
I andělé ztrácí duše spřízněné

Jsou dokonalí, však uvědom si
Dokonalost není ochrana
I anděl svých chyb je vědom si
Čas od času ani pro něj není záchrana

Někdy zkrátka věci z rukou vymknou se
Všechny krásy světa jsou křehké
Někdy Štěstí, Jistota i Víra zvrtnou se
A pak již napravit škody není lehké

Když násilím perutě se zpřetrhají
Většinou již není cesty zpět
Proto často všechna světla pohasínají
To když anděl nemá sílu krásných vět

Jednou až uvidíš jej před sebou stát
Užij si ten pohled
Jen pravý Anděl může Ti dát
Naději přejít praskající led
Autor Denael, 15.02.2009
Přečteno 277x
Tipy 5
Poslední tipující: Atropa bella-donna, Lenullinka, Markéta Hl.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí