Povídej něco prosím...

Povídej něco prosím...

Anotace: O smutku duši řekla bych....

A co? Když mi není do řeči,
když hnědé oči do tmy brečí.
I přesto mám něco povídat,
s myšlenkami od prázdna odbíhat?

Tak prosím, nech mě dál v této tmě,
do řeči beze slov nenuť mě.
Nech mě v koutě ticha sedět,
do prázdna, před sebe, nepřítomně hledět.

Jsem to já, jako ty jsi ty,
na tom se už nic nezmění.
Pohnout světem nemohu,
a komu řečí pomohu?
Autor Ailise Bedmin, 16.02.2009
Přečteno 332x
Tipy 6
Poslední tipující: Seanko, 6thSun, enigman, Lenullinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné myšlenky - moc pěkný.

28.02.2009 19:49:00 | Seanko

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí