V nás

V nás

Anotace: ...rád bych slyšel, jak to na Vás působí...psáno dle skutečnosti...

Ne! Ne! Ne! Nechápu, to asi jen osud ví,
proč zrovna oni, byli mladí, byli sví.
Prostě chtěli jen žít a užívat,
stejně jako my a vy,
teď v minulým čase časovat,
zhasly jejich představy.

V klubu Svět s námi pili,
od kapely Čas jen písní pár,
ze sklenky Život jenom si upili
a navždy opustili tenhle bar.

I když ne všichni dlouhá léta,
tak skoro všichni osobně,
pojilo nás vnímání světa,
byli jsme na tom podobně.
Rachot půllitrů, přání zdraví,
ať se znají nebo ne,
osud, to je vládce hravý,
vezme, co si zamane.

V klubu Svět s námi pili,
od kapely Čas jen písní pár,
ze sklenky Život jenom si upili
a navždy opustili tenhle bar.

Sedíme tu spolu zase,
pláčem mrazí nálada,
veselí a hluk je pasé,
v srdci zní nám balada.
Ale tohle by si nepřáli,
vzpomeňme na jejich hlas,
sílu svou nám předali,
ONI PŘECE ŽIJÍ V NÁS!!!
Autor Tomíno..., 16.02.2009
Přečteno 322x
Tipy 2
Poslední tipující: KLARISA, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Snad rozumím, dá se číst i mezi řádky, líbí, i když trochu bolí.

17.02.2009 20:13:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí