Bojoval jsi.....

Bojoval jsi.....

Anotace: Je to pro mého kocourka Zrzka. Tohleto je jinak moje první básnička, nejsem v tom vůbec expert.

Bojoval jsi,
prohrál jsi,
prohrál jsi svůj boj o život,
nikdo tě nevezme zpět,
prohrál jsi svou sázku,
prohrál jsi svou lásku.

Měla jsem tě ráda,
moje duše víc,
Záchranu nečekej,
rychle utíkej,
dřív než bude konec,
konec tvého života.

Ty jsi neposlechl,
zůstal jsi stát,
stát v místě mrtvém,
jako já.
Čekal jsi na osud,
ten tě už nechce.

Vyhodil tě,
vyhnal tě z mých očí,
neměl tě rád,
zabil tě.
Já tě stále vidím,
v očích mých.

Nezapomenu na tebe,
nikdy na tebe nezapomenu,
jednou se potkáme,
na tom našem mrtvém místě,
Ty a já.
Autor Kuyinka, 18.02.2009
Přečteno 406x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nikdo ani ten nejlepší autor publikovaných básní nemá bezchybné perfektní básničky...vyjádření toho podstatného v ní je ...

19.02.2009 22:15:00 | Nefertiti1

Když někdo odejde, je to moc smutné.
A že nejsi expert, to nevadí, všichni jsme amatéři
a píšem pro radost.

18.02.2009 19:15:00 | Paulín

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí