Dědečkovi

Dědečkovi

Anotace: Tato báseň patří mému dědečkovi který 17.2.2009 zemřel.

Hvězdičkám na nebi
svou bolest žalujem,
Co jsi náš děděčku
za celý svůj život měl?
Trochu radosti, lásky,
více straosti a bolu,
vše odešlo s Tebou,
nejsme více spolu.
Nám v srdce padá tíž,
že se nám dědečku, drahý,
již nikdy nevrátíš.
Autor puffka, 19.02.2009
Přečteno 324x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to smutné,ale patří to k životu,ber to tak,že šel jen někam napřed

19.02.2009 20:13:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí