Slzy.....

Slzy.....

Anotace: nikdy nezapomenu...

Slzy po tváři mi stékají,
nechci tomu věřit,
že se takové věci stávají,
chtěla bych čas vrátit.

Proč se to tak stalo?
A co bylo příčinou?
Srdíčko dotlouklo,
a odešlo na cestu dalekou.

Sám jsi říkal,
že bez práce nemůžeš žít,
a ty jsi zrovna pracoval,
když jsi musel odejít.

Osmdesát let krásný to je věk,
když jsi je s náma neoslavil,
měla jsem na tebe vztek,
ale pak mě opustil.

Tvá tvář a vzpomínky,
na to jaký jsi byl
jsou do mého srdce vryty
a nikdy nebudou zapomenuty.
Autor puffka, 20.02.2009
Přečteno 277x
Tipy 3
Poslední tipující: floreciente, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST! je pouze za napsání a zpracování... ne za bolest, kterou nelze hodnotit... dílko osobní, bolavé, smutné... čas rány zahojí...

20.02.2009 22:26:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí