Slzy.....

Slzy.....

Anotace: nikdy nezapomenu...

Slzy po tváři mi stékají,
nechci tomu věřit,
že se takové věci stávají,
chtěla bych čas vrátit.

Proč se to tak stalo?
A co bylo příčinou?
Srdíčko dotlouklo,
a odešlo na cestu dalekou.

Sám jsi říkal,
že bez práce nemůžeš žít,
a ty jsi zrovna pracoval,
když jsi musel odejít.

Osmdesát let krásný to je věk,
když jsi je s náma neoslavil,
měla jsem na tebe vztek,
ale pak mě opustil.

Tvá tvář a vzpomínky,
na to jaký jsi byl,
jsou do mého srdce vryty,
a nikdy nebudou smyty.
Autor puffka, 20.02.2009
Přečteno 312x
Tipy 10
Poslední tipující: Iwushak..., Aka Kiss, 1dvatri, labuť, jedam
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

rým není vždycky to nejdůležitější
... je mi líto tvé ztráty :-(

21.02.2009 00:19:00 | 1dvatri

já vím že se to nerýmuje, ale psala jsem to tak jak to v této situaci cítím.

20.02.2009 22:29:00 | puffka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí