Bílé noci

Bílé noci

Anotace: ...

Všude tolik sněhu
Mě až oči z toho bolí
Jak se to v jednu barvu slilo
Jak město v noc se ponořilo
Laciné a páchne solí

Když lehám na pohovku
Zřím i tu silnici
Venku je provoz jak na karnevalu
A doma jako v márnici

Ani to ticho neslyším
Mně srdce z toho zbylo
A cítím je jak bije
A to nebije už tolik

Nestačí ten pohled
A nestačí to ticho
Ten důvod, že je bílo
Taky neutěší
...
Světel rej mě dále zdravil
A topení v bytě marně hřálo
Autor fisico, 21.02.2009
Přečteno 244x
Tipy 1
Poslední tipující: zlomeny srdce
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

aké blízke sú mi tvoje pocity ...
neznášam zimu

22.02.2009 00:02:00 | zlomeny srdce

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí