MODROBĚLO

MODROBĚLO

Anotace: Někdy by člověk radši nebyl, ale bytí nám bylo dáno darem...

MODROBĚLO

Přišel jsi domů a něco se Ti lepí na podrážky bot.
Podíváš se na podlahu a všude jen rudou žříš.
Nezastavíš již z žil mojí lepkavé krve tok.
Zíráš s údivem, leč Svou práci teď uvidíš.

Ve vaně leží jen bezvládné, ledově chladné tělo.
Cladivý kov z mých prstů vypadl dávno na zem.
Na mojí kůži se rozlilo morbidní modrobělo.
Nevrátíš čas zpátky, teď co chceš ze mě si vem.
Autor Lyonka.Margareta, 23.02.2009
Přečteno 330x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí