Sny a slzy

Sny a slzy

Anotace: každou noc...každé ráno...každý den...

Sedím se sklopenou hlavou,
po tváři slza mi teče..
V dáli hraje Abba,
nějaká píseň, myslím že
Winner Takes It All

Noc byla zase smutná,
ty sny mě tíží...

/kapka slzy spadla na papír,
krásně se vpila do řádků
a rozmazává mé
písmena/
Kde jsem to skončila?

Ano, sny..

Den co den, noc co noc,
jeden za druhým..
Kruté, smutné, děsivé

Po prvním probuzení nevidím,
po dalším dýchat nemůžu,
třetí se stane smrtí mou
a čtvrtý?
Na víc se už nezmůžu..

Každý večer uléhám s pocitem
"probudím se"?
Bojím se usnout,
a když usnu,
bojím se probudit

Mých slz na papíře
je tuším dostatek.
Číst už nedokážu
a ulehnout?
Prosím, ne...

Tak se ptám,
co dělat mám?
Autor Suzan, 24.02.2009
Přečteno 327x
Tipy 6
Poslední tipující: JSJ, Megs, jedam, Seanko
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..nechej slzy kanout ven
věř, že zítra bude krásný den...

23.01.2017 12:47:10 | JSJ

Hezky procítěný smutek. Moc pěkné.

24.02.2009 14:57:00 | Seanko

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí