Nejlepší způsob

Nejlepší způsob

Anotace: jak s tím naložit

Všechno to přemýšlení,
a taky přemítání,
jenom do otázek tě vhání,
a kde jsou odpovědi?

Jsem tak nějak mimo,
sám si už nerozumím,
co ze mě zbylo?
A o čem ještě sním?

Je to zmatení,
nejlepší je nechat to plynout,
a po rozednění,
se snad nejasnosti rozplynou.?

Tečka nebo otazník?
Jsem ještě vlastník,
sebe sama?

Další otázky,
nechat je jít,
a starý obrázky,
v sobě najít.

Kéž by to tak šlo,
kdyby se mi vrátilo..
To co mi chybí,
ale co to vlastně je...
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 24.02.2009
Přečteno 282x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, lucajda89, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ty víš, co bych ti na to řekla.. zkus to brát.. ;)

25.02.2009 18:09:00 | dream in emptiness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí