Prach prachu

Prach prachu

Anotace: Dust to dust. Věnováno Bláznovi, ten bude vědět. Možná, že ne.

Víte, kdo je souputníkem hvězd?
Hvězdný prach.
Stříbrně září a jde z něj strach.
Jeho zrnka vás najdou všude.
A na rukou? Tam taky bude.
Každý jeho mrak stojí oddělení,
bolest, co skýtá spoustu osamění.
Vždyť pro něj se z jednoho stanou dva,
vždyť pro něj nastane ona tma.
Jeden z dvou letí k cíli,
ta druhá by ráda aspoň míli.
Vír tlaku a náraz na zem.
To, je platba nebýt blázen.
Ten oblak prachu
je nádhera,
co plodí spoustu strachu.
Vím, říká se prach prachu,
ale kdo by pohřbil ten z hvězd.
Autor ShootingS, 26.02.2009
Přečteno 299x
Tipy 2
Poslední tipující: enigman, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí