Krutá zvěst

Krutá zvěst

Anotace: Rudá krev,jak němá zvěst...

Rudá krev,jak němá zvěst,
chce tě z tvojí cesty svést.
Tady vidíš bolest všech,
co se zračí ve tvých snech.

Utichl už všechen řev,
v žilách ti tuhne modrá krev.
Smrt přišla město navštívit,
bezmoci se nemůže nabažit.

Dávno si věděla,že přijde mor,
tvé srdce plní pohřební chór.
Všechno se pomalu začíná ztrácet,
točí se ti hlava,budeš zvracet.

Chtěla bys utéct,nemůžeš,
budeš dál vidět krutou lež.
Budouctnost vidíš ve svých snech,
bojíš se,co bude v dalších dnech.
Autor Aurora., 26.02.2009
Přečteno 288x
Tipy 6
Poslední tipující: Alasea, carodejka, Petbab, Rolnička
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jak...depresivní, ale to je pro tvé básně typické. Tlesk, tlesk. ;)

28.02.2009 14:48:00 | Allainila

Moc hezka basen ze zivota.

26.02.2009 20:52:00 | carodejka

báseň na přemýšlení

26.02.2009 19:36:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí