Rmut (Smutek)

Rmut (Smutek)

Anotace: Patrí tiež k životu.

Opäť Ti raz tečie z očí,
nie je to novinka,
ktorá Ťa zaskočí,

občas Tvoj zor vybočí,
hľadá východ z tunela,
stojíš na kraji útesu, úbočí,

hlava, skláňa sa teraz,
meč vykovaný z kapesníkového rmutu, preťal opäť aortu.
avšak nezostal si nahý, prikryl Ťa prázdnoty mráz.

Copyright © Juraj Hrom
Autor Juraj Hrom, 28.02.2009
Přečteno 290x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí