Miluju tě úplně nejvíc

Miluju tě úplně nejvíc

Anotace: a všichni jsou proti nám

Až mě umučí a tebe zavřou
bolest spláchnu
a cítit přestanu
ještě o pár šrámů víc

Mlčíš a nepovíš kudy se mám dát
ale já jedno vím, nedokážu se nás vzdát
i když všechny věci jdou proti nám
já mám ještě sílu za nás bojovat

Nevím kolik času
nevím kolik šrámů
mě to bude stát
ale vím,
že za takovou lásku
se musí bojovat
Autor Dedillope, 01.03.2009
Přečteno 376x
Tipy 6
Poslední tipující: jedam, Quigleika, zlomeny srdce, Joyo, labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Odhodlaná...

01.03.2009 14:21:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí