Noční můra

Noční můra

Anotace: tak trochu netradiční pojetí, přejaté ze zoufalého "vytí" na měsíc

Překrásná noc, jsem noční můra,
měsíc se, přede mnou skrývá,
Tvůj krásný svit, jen ten chci vnímat,
o tvém světle, mi nepřísluší snívat.

Tak další den, je jedním ze snů,
propadám se, do propastí trnů,
nevím sám, jak daleko ještě mám,
chodit tak sám, tak sám...

A tak jsem jen, pro měsíc tma,
tak tu jsem, tak tu zhasínám.
Slavím sám, ta staletí času,
nevnímám tu žádnou krásu.

Jsem sám sobě, jen noční můra,
na nitkách osudu, přestřižená šňůra,
v přívalu dní, hořkost zakouším,
a v nocích naději vypouštím.

Nemůžu spát, těžko jde snít,
uvízl jsem, nejde dál jít.
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 03.03.2009
Přečteno 328x
Tipy 17
Poslední tipující: PIPSQUEAK, padající do neznáma, Nimo, dream in emptiness, Loudilka, Markéta Hl., labuť, lucajda89, strašidýlko-střapatý, Rbb, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ajajaj.. pořád smutníš.. no tak, jilopku.. ve snech je síla, krása, naděje.. ;)

03.03.2009 17:13:00 | dream in emptiness

bojuj priteli, urcite to zvladnes...

03.03.2009 08:55:00 | strašidýlko-střapatý

... musí to jít, můru vystrnadit!

03.03.2009 01:07:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí