Každé ráno

Každé ráno

Anotace: .........

Probouzím se s pocitem
Méněcennosti
Přišla jsem o všechny necennosti

Říkám si,bude líp
Snažím se s tím pocitem žít.
Že nestihla jsem co jsem měla,
Na svět jsem zanevřela.

Hledám v zrcadle
Odraz tvůj
Vidím v něm ale
Jen ten svůj

Každé ráno otázku si kladu,
Zda jít po cestě štěstí
Či po protikladu…
Autor Štířice, 03.03.2009
Přečteno 277x
Tipy 3
Poslední tipující: Kapka, DalfaSalfa, enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí