Holubice v zlaté kleci

Holubice v zlaté kleci

Anotace: ...

Potřebuji být volná,
konečně se nadechnout.
Tvá klec je příliš pevná,
a já chci vylétnout.

Tak pusť bílou holubici,
na opravdový svět.
Přestaň ji dusit v kleci,
možná se vrátí zpět.

Potřebuji tolik svobodu,
zjistit co mě tíží.
Otevři klec do nočního chladu,
můj odlet se blíží.

Otevřel do zimního mrazu,
tepanou zlatou klec.
Způsobil tím však zkázu,
volnou holubici zabil tím přec.
Autor Aurora., 04.03.2009
Přečteno 346x
Tipy 11
Poslední tipující: Holis, kikis, Allainila, Alasea, Psavec, labuť, enigman, J's .., Jarin Kalin
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí se mi myšlenka

07.03.2009 17:44:00 | kikis

Nejsem :p

05.03.2009 11:13:00 | Aurora.

Nejsi nějaká náročná, Jitřenko? Zadávat takové těžké úkoly... ;)

05.03.2009 11:08:00 | Allainila

Odpoutej se od reality Báro...:P
Mě nebavěj ty hloupý reakce:D

05.03.2009 11:00:00 | Aurora.

A ty jsi ta holubice?

05.03.2009 10:57:00 | Alasea

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí