Smutek

Smutek

Anotace: Číst až do konce :'(

Proč lidi smutní nad rozlitím vína
Měli by se smát a rány přijímat.
Každý to nedokáže to je fakt
Ale měl by to zkusit a zase se smát..

Láska je věčná, je to žalm,
který bolí jen když vzpomínám.
Vzpomínám na minulost a to co bylo,
nevím proč ale mě se to líbilo

Člověk se trápí kvůli lásce,
která ho ale vůbec nechce.
Trápí se pořád a chtěl by umřít,
ale nejde to jenom kvůli tomu že mu jiní věří.

Láska je slepá a já to vím
Proto se tu utrápím..
Trápíš mě tu zbytečně
Jenom proto že ty mě nechceš :‘(

Mě to bolí moc a moc..
A brečím každou noc
Až mi jednou bude líp
Budu mít zase pro co žít.
Autor Kulda91, 04.03.2009
Přečteno 299x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí