Marmeláda

Marmeláda

Anotace: ...

Marmeláda z paže stéká
v očích praská
jeho chmur
se hvězd dotýká

ze rtů prach se víří nocí
mává křídly
smrti chce
už tančí bosí

luny oko sťalo víko
jizvy bolí
tělo řve
ač už si zvyklo

černá múza prohnala se
stébla trávy
tonoucí se
smích v tom hlase

marmeláda rozlila se
po nočním květu
zcela zticha
a stane se zase
Autor Muta cum liquida, 04.03.2009
Přečteno 285x
Tipy 2
Poslední tipující: WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...teda,ještěže je to ve smutných,byl jsem připraven,ale bezdrátovka vypla

04.03.2009 23:40:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí