Lacus Solitudinis..

Lacus Solitudinis..

Anotace: .. na Měsíci

Z odvrácené strany Luny nemám
výhled na Zem (patří tamním šelmám)
já sám ´neviňátko´ jako ze skla
- která oběť by si neposteskla?

říkejte, co chcete, nic není slyšet
poněkud ve stínu jsem, drobet výše
mávněte rukou, ten týpek je pasé
za svým IQ by měl cestovat v čase
(zpátky)
měsíční Jezero Osamocení
je pro ty, jimž vážně pomoci není
správně jsem zabloudil konečně jednou
ať nad mým štěstím tmy závistí blednou

kolem se rozhlížím (koho chci vidět?)
sám zdejší fauny jsem jediný výkvět
ničeho já, lhář z hvězd, víc nelituju
než, že jsem nevěděl what I´ve done to You
Autor Petbab, 05.03.2009
Přečteno 293x
Tipy 17
Poslední tipující: PIPSQUEAK, démon zatracení, WhiteSkull, Holis, Simísek, Kyle, enigman, Marfuša, LucQa, zlomeny srdce, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkně pěkné:D

10.03.2009 08:00:00 | démon zatracení

Ty měsíční kráterové jsou moc pěkně napsané

05.03.2009 19:44:00 | Marfuša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí