Klavír

Klavír

Anotace: ..........

Klavír smutně hraje piseň svou,
srdce mé tlačí tíseň.
Mlhou jsi v srdci mém,
nevím co chci sám.

Ty stojíš tu předemnou
opředená pavučinou.
Díváš se pohledem anděla,
ja smutně sklápím oči.

Vím tohle jsi nechtěla,
takhle ne, tu bolest,
samotu a tíseň.
Už nikdy nesložím ti píseň.

Toho rána jel sem za tebou,
v srdci radost a víru.
Život můj ukončil řidič opily,
ja teď ve svém srdci mam díru.
Autor Akanishi, 06.03.2009
Přečteno 288x
Tipy 3
Poslední tipující: fuu, brooklyn, Vratislav
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

sic smutná, ale lepšíš se

06.03.2009 20:01:00 | brooklyn

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí