Zlatokopka...

Zlatokopka...

Anotace: ............

Na bílém polštáři
Rozlité víno.......... bylo
Jak ve špatném scénáři
Připadám si
Má zkažená malá vílo

Když říkáš mi
Nech tu pár věci a jdi
Potřebuji čas na myšlenky
Za oknem slunce a uvnitř hřmí
Když liješ mi, sladký jed do sklenky

Sladký jed a lež
Čiší ze Tvých rtů, zlatokopko
Odnesu si svou bídu
Jen si jdi, běž
A dej mi už konečně chvíli klidu
Pravdu...
Autor Nola77, 07.03.2009
Přečteno 453x
Tipy 10
Poslední tipující: ewon, Spadlá z nebe, fuu, enigman, Lota, Kapka, labuť
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...někdy si říkám, že smutek může být i krásný...vložit jej umně do básní...a pak uzavřít...snad malé vítězství

Všechna vítězství začínají vítězstvím nad sebou samým

07.03.2009 16:01:00 | Lota

...bolí... chtěla bych úsměv z Tvých básní číst...

07.03.2009 14:20:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí